KADROMUZ

2004 yılında Golden Anatolia’ yı kuran Murat Niş, 1978 yılında Plzen Art Academy Rölyef Bölümü’nden mezun olmuştur. Kapalıçarşı’da kuyumculuk sektöründe 1980 den günümüze Repousse –kakma sanatçısı olarak artistik,akademik ve atölye sentezi ile bir çok eserini kendine has tarzı ile yorumladı. Yurtiçi ve yurt dışında pek çok başarılı projede imzası bulunmaktadır. Bunlardan başlıcaları; Belçika Kraliyet Akademisi (Liege) Türk Metal El Sanatları Danışmanlığı,Hilton Eilat Queen Of Sheba Hotel, İsrael 125 m2 metal rölyef çalışması,
Kral Fahd 2m2 altın kaplama portesi, Riyahd, suudi Arabistan, T.C. Cumhurbaşkanlığı Köşkü, Ana Cümle Kapısı rölyef çalışması, Sn. Turgut Özal malikanesi için rölyef uygulaması, Piyade Okulu, Tuzla-İst. 20 m2 metal rölyef Atatürk Kocatepe kompozisyonu, Yeşilköy Hava Harp Okul, Şehitler bölümü ana kaide taş ve metal uygulaması, Kars Valilik binası, 25 m2 kurtuluş panosu metal rölyefi, Turing İşletmeleri Sn. Çelik Gülersoy Projelerinde Çamlıca Sefa tepesi, Hidiv Kasrı, Malta Köşkü, Fenerbahçe Tesisleri rölyef uygulamaları olup ayrıca İstanbul’daki pek çok tarihi yalı ve binada da eserleri bulunmaktadır. Eğitimde ise, 2000 Senesinden günümüze, mücevher tasarım ve kuyumculuk ile ilgili kendisine ait olan ve bir çok üniversite ve özel kursların örnek alıp uyguladığı eğitim programlarını şekillendirdi. Bu eğitim programları,AB Topluluğu eğitim üyesi IED tarafından onaylandı. 2001-2003 Akademi İstanbul Takı Tasarım, Kuyumculuk El Sanatları Bölüm Başkanlığı, 2003-2011 Pera Güzel Sanatlar’da Mücevher Tasarım ve Kuyumculuk Bölümü kuruculuğu ve Bölüm Başkanlığı, 2006-2007 Akademi Marmara Eğitim Genel Koordinatorü ve Plastik Sanatlar Bölüm Başkanlığı yaptı. Murat Niş, Kültür Bakanlığı GESAM asil üyesidir ve 2007-2010 yılları arasında geleneksel Türk el sanatçıları topluluğu yurt dışı genel koordinatörlüğü yapmıştır. GESAD İstanbul Gümüş eşya el sanatkarları derneği Başkan yardımcısı. MÜTİSAD Mücevher Tasarım ihracat ve sanayicileri derneği kurucu üyesi 2014 yeni dönem İ.K.O İstanbul Kuyumcular Odası Eğitim komisyonu Danışmanı.2017den günümüze Atelierelif  Art Jewellery ‘de üretim sorumlusu, 2010 dan günümüze Çemberlitaş Piyerloti caddesinde bulunan Goldenanatolia Jewellery İnstitute’ de    sektörün önde gelen isimlerinden oluşan güçlü ve tecrübeli eğitim kadrosu ile eğitimlerine devam etmektedir.  

Murat Niş

Genel Koordinatör

Lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Bileşik Sanatlar Bölümünde, master eğitimini Istituto Marangoni Milano, Mücevher Tasarımı bölümünde tamamlayan Şinasi Göktürkler, takı tasarımı alanında 20 yıllık tecrübeye sahiptir. Goldaş, Fibula Mücevher, Süha Bedestenci gibi firmalarda uzun yıllar çalışmanın yanı sıra birçok firmaya freelance tasarım desteği vermiştir. Tasarımları ile, 1999 yılında World Gold Council-Gold Trends Takı Tasarım Yarışması, 2002 yılında ROHM-Catena 2002 Mücevher Tasarım Yarışması ve 2007 yılında De Beers-Lava Mücevher Tasarım Yarışmasında finalist olmuş, 2008 TAJ Takı Tasarım Yarışması’nda 3.lük, 2016 yılında JTR Ajur Mücevher Tasarım Yarışması’nda 3.lük ve 2017 yılında JTR Ajur Mücevher Tasarım Yarışması’nda 2.lik ödülüne layık görülmüştür. Profesyonel takı tasarımı dışında resim sanatı ile ilgilenmekte ve pek çok sergi ve fuarlara katılmaktadır. 

Şinasi Göktürkler

Mücevher Tasarım Eğitmeni

1997’de Kocaeli Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik, 1999’da Marmara Üniversitesi Uygulamalı
Takı Teknolojisi bölümlerinden mezun olan Birgül Çağlar Özalp, Sözer Altın Kuyumculuk, Urart Güzel
Sanatlar, Armaggan gibi çeşitli firmalarda takı tasarım ve mum modelleme üzerinde çalışmıstır.
Golden Anatolia’da artistik mum ve yeşil mum teknikleri derslerini vermektedir.

Birgül Özalp Çağlar

Mum Modelleme Eğitmeni

1983 Erzincan bakırı mine teknikleri ile sektöre giriş yaptı1992 de gümüş madeni ile boya teknikleri ve minesi ile çalışmalarını kendi atölyelerinde gerçekleştirip soğuk mine çalışmalarını Çırağan sarayında açtığı sergi ile koleksiyon bazında sunmuş bu tarihten sonra sıcak minede günümüze kadar gelen sürede kendi buluşu olan ve ilkleri yaşatan artistik çalışmaları vardır.Gümüş ve altın madeni üzerine mine çalışmış vede onun üzerine Has altın uygulaması ile yapılamayanı başarmıştır.Sanatçı ayrıca porselen üzerine porselen boyası kullanmadan sıcak mine uygulamasını yapmaktadır.Sektörün 30 senelik mineci Ayşe ablasıdır.

Ayşe Yurtseven

Mine Eğitmeni

Yurt dışında Lüks Tüketim Sektöründe yer alan bir çok markalara, butik otellere, lüks otomotiv markalarına, dünya hazır giyim markalarına, mücevher ve saat markalarına satış eğitimleri, satış koçluğu, marka danışmanlığı, yönetim ve yatırım danışmanlığı hizmetlerini verdi.Mücevher ve Pırlanta satış inceliklerinin, satış detaylarını, gerçek satış tecrübelerini paylaşarak güncel örneklerle verdiği satış eğitimlerinde birebir sunuyor.Türkiye Mücevher ve Pırlanta sektörünün ilk satış kitabı olan “Mücevher ve Pırlanta Satış Teknikleri” kitabının yazarıdır.PDR Eğitim ve Danışmanlık firması bünyesinde yer alan, TMI Türkiye’den eğiticinin eğitimleri konusunda eğitimci sertifikasına sahip.Türkiye’nin ilk güncel Lüks Dünyası Haberleri olan www.mrsagel.com blogunun kurucusu. 

Ekrem Sağel

Mücevher Mağazacılık Eğitimi ve Satış Eğitimi

19 senedir kapalı çarşıda kendi atolyem de mıhlama yapmaktayım. 2015’den beri goldenanatolia da eğitim vermekteyim. 

Murat Arslanoğlu

Mıhlama Eğitmeni

Babek Sobhi İranlı bir heykeltıraş. 1961 yılında İran’ın başkenti Tehran’da dünyaya gelen sanatçı Tehran Üniversitesi Heykel Bölümü mezunu. 1991 yılından bu yana çalışmalarına Türkiye’de devam etmektedir. Sobhi ülkemizde pek çok çalışmaya imza atmıştır. Sanatçının Antalya, Diyarbakır, Bodrum, Kuşadası ve İstanbul gibi kentlerin meydanlarında heykelleri ve rölyefleri bulunmaktadır. Bununla birlikte 1995 ve 2003 yılları arasında Akademi İstanbul Heykel ve Seramik Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak çalışmış, sanata gönül vermiş pek çok öğrencinin eğitim süreçlerine katkı sağlamıştır. Heykel çalışmalarının yanı sıra mask yapımı, mask yapımının tarihi ve türleri üzerinede çalışmaları olan Sobhi bu konularla ilgili Antalya Üniversitesi , Ankara Üniversitesi ve Ekol Drama gibi özel eğitim kurumlarında seminer ve workshoplar düzenlemiş, atölye çalışmaları yapmıştır. 2007’den itibaren Goldenanatolia’nın heykel eğitimini yürütmektedir.

Babek Sobhi

Heykel Eğitmeni

Sanatçı kendi stüdyosunda çalışmaktadır. 1991’de Marmara Üniversitesi Görsel Sanatlar Fakültesi’ne girdi. 1995’de mezun oldu, Eserlerini Türkiye’de ve yabancı ülkelerde sanat merkezlerinde sergiledi ve koleksiyonerler tarafından takip edildi. Şair Nazım Hikmet anıtını İstanbul Esenyurt’ta, şehirde şaire adanmış ilk anıt olarak birebir şairin ölçüsünde
185 boyutunda bronzdan gerçekleştirmiştir. Sanatçı 2006 yılından beri Goldenanatolia’da eğitim vermektedir.Sergiler: Sanatçı 2002 12.Istanbul Sanat Sergisi, TÜYAP Artist 2003 13.Istanbul Sanat Sergisi,TÜYAP Esenyurt Kültür Merkezi, 2004 Sanat Sergisi 2004 Heykeltıraşlar Derneği Sergisi , Evin Sanat Galerisi, İSTANBUL İstanbul Nakkaş Galerisi Sanat Sergisi, Aralık 2011 Primo Piano Livingallery Sergisi, Lecce İTALYA, Kasım 2011. -2012 eylül Newyork karma sergi

Adnan Doğan

Heykel Eğitmeni

30 Senedir Kapalı çarşıda mesleğime devam etmekteyim.

Turan Doğan

Cila ve Galvano Teknikleri Uygulama Eğitmeni

1988’de Mesleğe giren ver günümüze kadar 32 senedir kendi atölyesinde sanatını icra eden Gesad üyesi Halis Usta Tc. Kültür Bakanlığı sanatçısıdır. 2018’den beri Goldenanatolia’da repousse – kakma eğitimi vermektedir.

Halis Avcı

Repousse - Kakma

WHATSAPP BİLGİ HATTI

İLETİŞİM

ADRES

Binbirdirek Mah. Piyerloti Cad. Sinanağa daireleri No:9 Kat:3 Daire: 7 Çemberlitaş-Fatih / İstanbul

TELEFON

+90 (212) 516 88 00
+90 (555) 371 20 41

E-POSTA

info@goldenanatolia.com
muratnish@gmail.com

ÇALIŞMA SAATLERİ

Hafta içi : 09:30 - 18:00
Cumartesi : 09:30 - 18:00
Pazar : Kapalı

KAPAT